Breakfast (Fail)


Processed with VSCOcam with m5 preset

Hey folks! Forgive for long time no update on this blog. I got a very very hectic deadline in my study. At this holiday time baru aku sempetin buat update lagi, dan aku berkomitmen semoga (brati bisa nggak, haha) update terus wkwk.
Ceritanya pingin bikin breakfast sih, roti panggang dengan telur plus minum yang dingim dingin, melihat jam bangun di hari libur sudah terpaut siang, jadi hawa di sekitar sudah agak panas 😀
Gayanya pingin bikin roti panggang sama telur setengah matang, (sok ngafe banget) malah jadi nya roti gosong dan telur yg bener bener setengah matang,
seriusan, bagian tengah kebawah mateng, bagian tengah ke atas belum mateng. Maklum masih pemula, hehe semoga selanjutnya bisa lebih sempurna 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s