night

Just Shoot [7/52]

Sorry for my late post about this 52 week photo challenge. 😦 Actually I wasn’t stop photographing, I still photographing everywhere, but I’m bad on manage my blogging time and process the photos. So here it is my 7/52

Lately, I met with many variety of photography enthusiasts. I’m not saying that I’m a good photographer, I’m just trying make good visual. But I saw them constantly complained of the gear they have and think too much about the technical. Why not trying to maximize your gear and enjoy your freedom?

Quit waiting for everything to be perfect. I believe you have everything you need right now, let’s begin to produce your photograph. Speak your mind πŸ™‚

Advertisements

Life & Promise

“Life didn’t promise to be wonderful” – Teddy Pendergrass

Long time not blogging, just another old stock photo. You know why?

Sebenernya agak bingung sih mau dibawa kemana blog ini *singing: mau dibawa kemana hubungan kita…* Hahaha, yak pertama: bingung mau di bikin photo-blog atau tetep bercerita panjang lebar dan ga jelas *LOH?!* ya begitu lah… Jadi sempat vakum juga kmaren-kmaren.

Ada yang punya saran, boleh share idenya di bawah. Hehehe. Hope you enjoy it πŸ™‚

Saturday Night Party

Happy birthday Yoshh!! Wish you all the best, wish your dream come true πŸ™‚

Disco time
Sabtu kemarin ada undangan dari temenku @yoshikovs yang (dulunya) cukup akrab pas kita masih duduk di bangku SMP. Tapi pas udah masuk SMA, biasa aja sih, sampe-sampe jarang banget kontek. Eh ga nyangka lo ya, di undang gue :p

Gak kayak sweet laen yang aku pernah datengin, yang biasanya selalu di indoor/restoran gto, kali ini dirayakan di area outdoor alias poolside, jadi suasananya jadi lebih gimanaaaa.. gituuu (lebay dikit deh) πŸ˜€

Birthday Surprise!

Perayaannya juga seru, ada fireworks, fosfor glow stick, ditambah pemberian surprise dari temen-temen dengan lilin berbentuk angka “17” πŸ™‚

Seperti biasa, kalo lagi ganteng-ganteng dan cantik-cantiknya gini kudu musti narsis dulu sebelum pulang, hahahaha πŸ˜€ Boleh dong, sekali-kali pajang di blog :p

Felix – Agnes – Yoshiko – Inez

With my best friends

Me with Agnes

Me with Heaven